نقش سيستم هاي مختلف مهاربندي در مقاوم سازي سازه هاي فولادي

۳ بازديد
نقش سيستم هاي مختلف مهاربندي در مقاوم سازي سازه هاي فولادي

در اين تحقيق، ضمن يك بررسي همه جانبه روي سيستمهاي مختلف مهار بندي و بيان نقاط ضعف و قوت هر يك توجهي خاص به سيستم مهار بندي زانويي و خصوصيات عالي و ممتاز اين سيستم، خواهيم داشت

دانلود نقش سيستم هاي مختلف مهاربندي در مقاوم سازي سازه هاي فولادي

سيستمهاي  مهار بندي  سازه هاي فولادي مقاوم سازي سازه هاي فولادي سيستم مهار بندي زانويي دانلود دانلود پروژه
دسته بندي عمران و نقشه كشي
فرمت فايل docx
حجم فايل 823 كيلو بايت
تعداد صفحات فايل 21

آشناترين و مرسومترين سيستم مهاربندي در سازه هاي فولادي، مهاربند ضربدري هم مركزCBFمي‌باشد كه با وجود سختي مناسب از لحاظ شكل پذيري و جذب انرژي، عملكرد عمدتأ ضعيفي دارد. از سوي ديگر قاب‌هاي خمشيMRF با وجود شكل پذيري بسيار بالا، از نظر سختي و كنترل تغيير مكان، به هيچ وجه رفتار مناسبي ندارند. سيستمهايي كه بر هر دو مشكل فوق غلبه مي كنند، به دو طيف عمده سيستمهاي مهاربندي خارج از  EBF مركز و سيستم مهاربندي زانوييKBF تقسيم مي شوند. سيستمEBF علي رغم شكل پذيري بسيار عالي،سختي نسبتاً مناسب و تسهيلاتي كه به لحاظ ايجاد بازشوها در فرم و نماي معماري ايجاد مي كند، به دليل مشكل ترميم تير پيوند Link پس از يك زلزله شديد و مشكلات طرح و اجراي خود پيوند، نقطه ضعفهايي هم دارد. اما در سيستمKBF المان مستهلك كننده انرژي، عضو زانويي است كه مانند يك فيوز شكل پذيري عمل مي كند و تشكيل مفاصل پلاستيك محدود به آن است. عضوي كه تعويض آن )جهت بهره برداري مجدد از سازه)، پس از يك زلزله شديد، سهل تر و عملي تر خواهد بود.

در اين تحقيق، ضمن يك بررسي همه جانبه روي سيستمهاي مختلف مهار بندي و بيان نقاط ضعف و قوت هر يك توجهي خاص به سيستم مهار بندي زانويي و خصوصيات عالي و ممتاز اين سيستم، خواهيم داشت.

دانلود نقش سيستم هاي مختلف مهاربندي در مقاوم سازي سازه هاي فولادي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.